DPO - Curs Ofiter Protectie Date cu Caracter Personal DPO

27 aug 2018 - 31 aug 2018

Te rugam sa completezi formularul pentru a rezerva un loc la acest curs:

Daca vrei sa rezervi locuri multiple pentru acest curs, te rugam sa introduci numele celorlalti participanti, fiecare nume pe un rand.
Prin completarea formularului sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal introduse, in vederea procesarii cererii de rezervare curs. Date dvs. vor fi stocate si procesate de la data trimiterii si pana la data finalizarii cursului solicitat. Prin trimiterea datelor sunteti de acord ca un reprezentat Pro Management sa va contacteze prin e-mail si telefon in vederea validarii cererii de rezervare.Sunteti de acord sa fiti introdus in baza de date Pro Management pentru comunicari pe e-mail de tip newsletter, cu scopul de a primi informari referitoare la cursurile organizate in centrul nostru, promotii, noutati, ghiduri gratuite, conferinte sau seminarii organizate? Prin acest acord ne oferiti permisiunea sa va trimitem comunicari pentru o perioada de 2 ani. Va puteti oricand retrage acordul, prin trimiterea unei cereri la adresa de e-mail office@promanagement.ro

Calendar Cursuri

In calendarul online poti vizualiza datele la care sunt programate urmatoarele cursuri. Pentru a vizualiza detalii despre un curs, da click pe butonul DETALII. Poti rezerva online un loc la unul dintre cursurile programate, prin apasarea butonul REZERVARE.

Daca doresti sa trimiti o cerere de rezervare pentru un curs care nu are inca stabilita data de incepere click aici

Copyright © PRO MANAGEMENT